• افتتاح دفتر ولایتی نهضت اسلامی افغانستان در ولایت ننگرهار
صبح روز جمعه 9 عقرب 1393 مولوی محمد مختار مفلح رهبر نهضت اسلامی افغانستان با هیات همراه جهت بازگشایی دفتر ولایتی نهضت اسلامی افغانستان زون شرق (شهر جلال آباد) وارد این شهر شده و مورد استقبال گرم اعضای دفتر ولایتی نهضت اسلامی افغانستان قرار گرفتند.
در جلسه ای که به همین منظور دایر شده بود ابتدا جناب استاد احمد گل واثق استاد دانشگاه ننگرهار و مسئوول ولایتی نهضت اسلامی افغانستان زون شرق «شهرجلال آباد» در مورد کارهای انجام شده در ارتباط به گشایش این دفتر توضیحات لازم را ارائه داده و گفت: از هنگامیکه تصمیم بر این شده تا دفتر نهضت اسلامی درشهر جلال آباد بازگشایی شود، مورد استقبال بی نظیر مخصوصا اساتید دانشگاهها و محصلین در این شهرو ولایات همجوار قرار گرفته است. بدین منظور مانیز تلاش نمودیم تا با تشکیل تیم های کاری در دانشگاهها، مراکز فرهنگی، آموزشی و... فعالیت های خویش را منسجم نماییم.
ایشان گفت: در این تیم ها افرادی نخبه علمی هستند که تحصیلات عالی خویش را در آمریکا و دیگر کشورهای پیش رفته جهان گذرانیدند و اکنون در دانشگاههای ننگرهار مشغول تدریس هستند.
آقای مولوی مفلح نیز در سخنان خویش تاکید کردند که ما همواره مخالف تعدد احزاب بودیم و هستیم ما نهضت اسلامی افغانستان را نه به عنوان یک حزب سیاسی که به مثابه یک جریان فکری و ارزشی فراتر از حزب می دانیم و به آن اعتقاد داریم.
مولوی مفلح گفت: نهضت اسلامی افغانستان که در سال 1336 به خاطر دفاع از ارزشهای اسلامی تحت قیادت مرحوم غلام محمد نیازی و مجموعه از استادان دانشگاههای کابل و سایر مبارزان راه اسلام در افغانستان اساس گذاشته شد، توانست به عنوان جبهه مقاوم و دژ مستحکم در برابر رژیم وقت اعلام موضع نماید و با هجوم ارتش سرخ به افغانستان در بسیج مردم مسلمان افغانستان به سنگرهای داغ جهاد علیه اشغالگران روسی و حامیان داخلی آن نقش اساسی را ایفا نماید.
پس از پیروزی جهاد اسلامی مردم افغانستان متأسفانه عدهیی به این فکر بودند که دیگر تاریخ نهضت اسلامی به پایان رسیده و باید طومار آن را پیچید و به دنبال جریانهای سیاسی جدید به زعم خود شان –دموکراتیک- شدند؛ اما رهروان راستین نهضت اسلامی افغانستان نگذاشتند این خیال باطل آنها جامه عمل بپوشد، از همین رو در اوایل دهه هشتاد در پی احیای مجدد نهضت اسلامی افغانستان شدند که مورد استقبال گرم مردم مسلمان و جهاد پرور افغانستان قرار گرفت
وی گفت: نهضت اسلامی افغانستان رونده راه نهضت اولیه، محقق کننده اهداف و آرمانهای والای جهادگران، پاسدار خون شهدا و ارزشهای جهاد و مقاومت مردم افغانستان است. فراموش نکنیم که در مسیر این مبارزه، نهضت اسلامی خط مشی خود را با الهام گیری از حرکتهای اسلامیای برگزیده است که فرهیختگانی چون سید جمالالدین اسلامی و سایر جانبازان اسلام برای اسلام کار کرده اند. از دید نهضت اسلامی افغانستان ما زمانی به یک جامعهای که از امنیت، صلح، آرامش و ثبات برخوردار باشد، میرسیم که نخست به فیصله خدا تسلیم و گردن نهیم و کتاب او و شریعت پیامبر او را در امور زندگی خود حکم انتخاب کنیم.
ایشان افزود: خوشبختانه نهضت اسلامی افغانستان، نه تنها با طیف وسیعی از جوانان دانشگاهی و غیر دانشگاهی ارتباطات وسیعی برقرار نمود و در هر مناسبتی همکاری و حضور گسترده جوانان را با خود داشته است. بلکه اغلب مردم از اصناف و گروههای مختلف دوشا دوش این جوانان همواره صفوف نهضت اسلامی را پر نگه داشته اند. از این لحاظ نهضت اسلامی افغانستان این توانایی را داشته است که در موقعیتهای خوبی ارباب باطل را به چالش بکشد. اما در میان صفوف ارباب ردههای بالایی سیاست، نظر به این که این رده هادارای مناسبتهای مختلفی با جهتهای بیرونی بوده اند، نهضت اسلامی دشواریهایی را نیز تجربه نموده است. زیرا در این زمینه شکی نیست که با بسیج سازمانهای اسلامی و ارزشگرا بسان نهضت اسلامی در کشور با تودهها و اقشار مختلف جامعه بسا از منافع معامله گران با غرب تهی تر خواهد گردید.
در پایان نیز آقای جلال احمدی مسئول دارالانشاء نهضت اسلامی افغانستان راجع به مسایل مدیریتی و اداری دفتر و کارهای که لازم است جهت انسجام هرچه بهتر این دفتر انجام شود صحبت نمود.